2 minuter med Johanna Kristensson, logoped & språkutvecklare

Johanna Kristensson är logoped och språkutvecklare på Resurscentrum Kärnhuset, inom Barn- & ungdomsförvaltningen i Halmstad kommun. Har du/ni på er skola funderat på vad ni kan använda denna spetskompetens och stöd till?

Johanna arbetar kommunövergripande med hur vi i skolan kan jobba förebyggande och med tidiga insatser vad gäller språk-, läs- och skrivutveckling. Hon arbetar även deltid för Oribi i Lund. Hon erhöll Tal- & Språkpriset 2013 för sitt arbete med att sprida kunskap genom sociala medier. Hennes första bok ”Språk och digitala verktyg i förskolan” släpptes 2014 av Nypon förlag

logopedeniskolan.se

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s