2 minuter med Olle Riesbeck, IKT-pedagog

Olle Riesbeck är en av flera IKT-pedagoger på Resurscentrum Kärnhuset, som arbetar inom Barn- & ungdomsförvaltningen i Halmstad kommun. Har du/ni på er skola funderat på vad ni kan använda denna spetskompetens och stöd till?

Olle är en gammal trotjänare som de flesta känner till och är alltid behjälplig när det gäller frågor kring IKT-stöd för skolorna. Olle arbetar på Datastudion och har varit med länge under utvecklingen av Kärnhuset och med IKT som ett verktyg inom skolorna.

Datastudion

  • Du som pedagog kan få stöd och fortbildning av Datastudion kring hur du praktiskt hanterar digitala verktyg i din undervisning. Exempelvis Skola2020, Portal035, e-post, digitala program/appar, bildhantering, lärplattor, sociala medier m.m.
  • De verksamhetssystem som du använder administreras av Datastudion.
  • Du som pedagog erbjuds inspiration, anpassad fortbildning, handledning och support av Datastudion. Detta i form av schemalagda kurser på Kärnhuset, specialbeställda tillfällen av din närmsta chef, liksom regelbundna drop-in workshops.

Kurser från Datastudion

Du som pedagog erbjuds att komma till Datastudion och delta i de kurser vi arrangerar samt i våra dropin-workshops som är en gång/vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s