Mötesplats för digitalt nyfikna – med kultur, utbildning och besöksnäring i fokus

Onsdag 26 maj kl. 13.00–16.00 (sista anmälningsdag är 24 maj)

Digital konferens – Livesändning

Välkommen till en konferens för dig som är digitalt nyfiken! I ett omväxlande program får du ta del av vad VIAkub Halland gör och erbjuder. Denna dag bjuder vi på inspirerande föreläsningar, höjdpunkter och forskning. Du deltar kostnadsfritt.

Det blir livemusik och skogspromenad när vi tillsammans upplever möjligheter med olika virtuella digitala rum. VIAkub Halland visar den teknik vi har tillgänglig och hur du som företag eller organisation inom kultur, utbildning och besöksnäring får pröva den. Vi presenterar kommande aktiviteter och tar in förslag och direkta behov från er som deltar.

Ur programmet:

  • Du är en digital hybrid – Gustaf Josefsson Tadaa
  • Interaktiv paus: Min mamma skogshuggaren
  • Immersiva landskap – inlevelse och fantasi i Världsarvet Grimeton radiostation
  • Interaktiv paus med Song Solinas
  • Vad är VIAkub Halland och hur arbetar projektet
  • Livemusik och möten i ett digitalt rum

En av höjdpunkterna är en interaktiv föreläsning med Gustaf Josefsson Tadaa som med humor och djup binder samman de filosofiska och praktiska utmaningarna med att leva i det digitala samhället.

Projektet VIAkub Halland har genom sitt tydliga fokus på digital teknik blivit en plattform för nyskapande – och formats till en laborativ verksamhet som inte bara väckt nyfikenhet utan fungerat som stöd och språngbräda för många företag. Projektet genomförs av Region Halland och Högskolan i Halmstad med stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Denna konferens vänder sig till dig som är nyfiken på digitalisering eller verksam inom fokusområdena kultur, utbildning eller besöksnäring i Halland. Vi välkomnar intresserad allmänhet, företag, organisationer, studenter, tjänstepersoner och beslutsfattare!

Du deltar digitalt via länk, med hjälp av din dator eller surfplatta. I vissa programpunkter kan du som har tillgång till ett VR-headset kliva in i VR, men det går också bra att delta med en vanlig platt skärm.

Konferensen är en livesändning och det går inte att se den i efterhand.


Läs mer om programmet och anmäl dig via länken nedan: 
https://viakubhalland.se/snubbla-inte-pa-tekniken-26-maj/

Written by 

Kommentera