Juni

2
juni2022
Datastudions workshop – drop-inDu som är personal i förskola och skola är välkommen att delta i vår workshop med oss på IT och lärande (Datastudion)! Här kan du få hjälp med det du behöver med de digitala verktyg, system och lärresurser vi har inom barn- och ungdomsförvaltningen till exempel Lärplattform Halmstad (Unikum, Skola24, M365), GreenScreen, 3D-printing, programmering, lärplattor med mera.
Plats: Delta antingen digitalt via Teams, länk finns vid varje tillfälle, eller kom till oss på Nässjögatan 6 (ta då med ditt digitala verktyg)
Frågor om innehållet besvaras av: Anette Klarén.
09:00-12:00Resurscentrum Kärnhuset
10
Juni2022
Projektstart matematikutvecklingDu som är matematiklärare är välkommen till projektstart i nysatsning på utveckling av matematikundervisningen. Du är varmt välkommen till vår första träff i Halmstads kommuns nya satsning på utveckling av matematikundervisningen i grundskolan. Tillsammans ska vi försöka åstadkomma en kapacitetshöjning när det gäller matematikundervisning i Halmstads kommunala skolor.
Anmälan: Länk till intranätet.
Frågor om innehållet besvaras av: Elisabeth HallénLänk till annan webbplats.
Avanmäl dig till: Michaela Stenström
09:00-12:00Resurscentrum Kärnhuset

November

2
November2022
Forsknings- och utvecklingsdagInspirationsföreläsning: Professor Micael Dahlen delar med sig av sina erfarenheter på temat ”Lärglädje”.
 
Under dagen (du kommer kunna välja att gå fm eller em) får du även ta del av spännande forsknings- och utvecklingsprojekt inom vår egen förvaltning.
Målgrupp: personal inom förskola och skola
Detaljerat program och information om anmälan kommer i augusti.
Fm och emResurscentrum Kärnhuset