Jens Persson är ny webbredaktör på Pedagog Halmstad.

Hallå där Jens Persson, ny kommunikatör och webbredaktör för Pedagog Halmstad.

Var kommer du i från? Berätta kort om din bakgrund.
Jag är en tidigare journalist, som valt att gå vidare till att arbeta som kommunikatör. Jag är en norrlänning med en bred bakgrund inom webb, journalistik, kommunikation, grafisk formgivning men även inom pedagogik eftersom jag har en fritidspedagogutbildning i min ryggsäck.

Var har du jobbat senast?
Mitt senaste arbete var på socialförvaltningen på Falkenbergs kommun. Innan jag flyttade från Sundsvall 2017 arbetade jag på Räddningstjänsten som kommunikatör. Efter flytten till Glommen/Falkenberg arbetade jag på Göteborgs universitetsbibliotek, där jag hade stort fokus på målgrupperna forskare och studenter.

Vem är du?
Jag är en kreativ och musikintresserad person, som lever med en konstnär/ keramiker tillsammans med två döttrar. Musik och film är mina stora inspirationskällor.

Vad var det som lockade med att arbeta med Pedagog Halmstad?
Jag kände direkt att detta skulle passa mig som handen i handsken med min bakgrund som pedagog, men även som skrivande journalist. Mitt intresse för webb, digitala verktyg och min erfarenhet av utveckling av webbplatser, samt kommunikation digitalt både internt och externt bidrog också. Sedan kändes Halmstad lockande både som stad och avståndsmässigt.

Något mer du vill tillägga?
Jag ser fram mot att ta tag i webbsidan Pedagog Halmstad. Detta kan bli hur bra som helst. Spontant känns det viktigt att de som den är till för också vill vara med och bidra. Jag önskar att alla ni pedagoger hänger med på tåget, så kan vi tillsammans skapa en kunskapsbank och sida som kan inspirera till nya kreativa lösningar.

Written by 

Kommentera