Polyglutt ikon

Halmstads kommun har tilldelats statsbidrag från Tillväxtverket för insatser att minska och motverka segregation. Beviljad ansökan gäller ett genomförande av insatser inom ramen för satsningen En bra start i livet. Inom detta har ett treårsavtal tecknats med ILT Inläsningstjänst gällande den digitala litteraturresursen Polyglutt förskola och skola (åk F-3).

Detta innebär att all personal i förskolan samt alla lärare och elever i åk F-3. Även alla grundsärelever har tillgång till Polyglutt oavsett årskurs.

Polyglutt består av tusentals bilderböcker och kapitelböcker upplästa på svenska och upp till 56 andra olika språk. Fler språk läggs till kontinuerligt.

Polyglutt bokhylla

Inloggning och åtkomst

Inloggning för åtkomst görs via Google-knappen i Polyglutt-appen (eller på webbsidan https://www.inlasningstjanst.se/). Personal anger sin halmstad.se-adress och vanliga lösenord. Eleverna loggar också in med Google-knappen och sin edu.halmstad.se-adress och vanliga lösenord. 

Vid frågor om tjänsten se gärna https://www.inlasningstjanst.se/akademi/. För ytterligare frågor kontakta Johanna Kristensson, Resurscentrum Kärnhuset. Du hittar även mer information om Polyglutt på denna webbplats.

Written by 

One thought on “Nytt BUF-avtal för Polyglutt”

Kommentera