Två flickor i vita rockar och skyddsmasker framför färgglad grafittivägg

Nu hittar du läsårets uppdaterade utbud av skapande workshops på intranätet. Foldern innehåller totalt 51 program för årskurs F–9 och du återfinner både nyheter och gamla favoriter. Vad sägs om till exempel cirkusskola och deckarverkstad i årskurs F–3, glasblåsning och berättarverkstad för årskurs 4–6 eller graffiti och låtskrivarverkstad i årskurs 7–9? Alla aktiviteter är som vanligt kostnadsfria för skolan.

Du anmäler ditt intresse via Forms och även den länken finns på intranätet. Anmälan är öppen över läsåret men ju tidigare anmälan desto större chans att få delta.

Kulturombuden kommer få information om fler workshops under läsåret och du som har förslag på egna aktiviteter är välkommen att kontakta samordnare Ulrika Andersson.

Skapande skola är Halmstads kommuns och barn- och ungdomsförvaltningens sätt att ge elever möjlighet att möta professionella kulturskapare och institutioner men också att själva vara kreativa och skapande. Att delta i olika projekt, oavsett konstform, ger eleverna möjlighet att kommunicera, representera och uttrycka sina tankar, känslor och uppfattningar. De utvecklar även kreativitet, fantasi och flexibelt tänkande. All verksamhet inom skapande skola är utan kostnad för skolan, det enda som krävs för att delta är viss flexibilitet kring scheman från skolans håll.

Written by 

Kommentera