Är du Pedagog och arbetar i Halmstad? Då är detta är en webbsida för just dig. Hösten 2020 lades grunden till den nya sidan Pedagog Halmstad. Nu bjuder vi in dig att hjälpa oss att göra den ännu mer intressant för dig som pedagog.

Vi vet att det görs ett fantastiskt jobb ute i era verksamheter och det vill vi berätta om. Genom att lyfta ert arbete och alla goda exempel kan vi skapa en plattform med värdefull kunskap, inspiration och även stöd i ert arbete. Vi hoppas att du vill vara med och skapa detta med oss.

Under hösten 2021 förstärker vi redaktionen med en ny webbredaktör. En kommunikatör från barn- och ungdomsförvaltningen.

– Det är ett spännande och viktigt uppdrag tycker jag. Att få lära sig om nya arbetssätt, digitala verktyg och höra om andras erfarenheter ger både inspiration, kunskap och även ett användbart stöd, säger Jens Persson, kommunikatör och webbredaktör för Pedagog Halmstad.

Vad saknar du på Pedagog Halmstad?

Syftet med Pedagog Halmstad är att det ska finnas ett ställe att gå till för att hitta stödmaterial, forskning och aktuell litteratur inom verksamheternas områden, samt få kompetensutveckling. Men det ska även vara ett ställe där ni tillsammans kan dela med er och inspireras av varandras arbeten.

Som du kanske vet består Pedagog Halmstad av två delar. Dels nyhetsdelen, där du hittar nyheter, blogginlägg samt en kalender, och dels lärportalen där du kan kompetensutveckla dig genom webbaserade kurser utifrån olika områden.

Pedagog Halmstad har redan en hel del innehåll men för att den ska bli ett användbart och uppskattat stöd behöver vi din hjälp. Din feedback är nödvändig för att detta ska bli bra.

Fundera gärna över dessa frågor;

  • Vad saknar du på Pedagog Halmstad?
  • Vad vill du läsa om?
  • Vilket stöd behöver du i ditt arbete? 

Om du inte redan tittat runt på sidan, gör det. Prata med dina kollegor och tipsa oss på redaktionen.

Om vi delar med oss av våra kunskaper kan vi tillsammans skapa en kunskapsbank som vi kan använda för att utveckla oss själva och skapa bättre undervisning och lärande för våra elever.

Nu gör vi detta tillsammans.

Written by 

Kommentera